Liikettä niveliin omalla liikuntasalilla!

Liikuntasali 35 Plus tarjoaa monipuolista liikuntaa aikuisille - ikään katsomatta. Ammattitaitoiset ohjaajat, jotka ovat fysioterapeutteja ja muita terveydenhuollon ammattilaisia osaavat huomioida yksilölliset tarpeesi ja varmistavat, että liikkuminen ryhmissä on turvallista.

Ryhmiä moneen makuun

Tuntivalikoimissa on niin aerobista kuntoa, lihaskuntoa kuin rangan liikkuvuuttakin kehittäviä tunteja. Voit valita vapaasti vauhdikkaan Zumban tai rauhallisemman Voi Hyvin tunnin unohtamatta tehokkaasti keskivartalon lihaksistoa vahvistavaa Pilatesta.

Voit aloittaa liikunnan pidemmänkin tauon jälkeen turvallisesti

Mikäli sinulla on Tule-vaivoja, jotka estävät tavallisiin ryhmiin osallistumisen voit osallistua Niska-Selkä tai EasyLine tunnille. Tunnit sopivat mainiosti jatkokuntoutukseksi esim. fysikaalisen hoitosarjan jälkeen.

Liikuntasali 35 Plus järjestää myös yrityksille yksilöllisesti räätälöityä Tyky-toimintaa. Suunnittelemme yrityksenne tarpeiden pohjalta nk. kuntoremonttipäiviä, yritystunteja ja erilaisia kursseja esim. äänenhuoltoon liittyen.

Liikuntasali 35 Plussassa voit valita vapaasti itsellesi sopivimman tavan liikkua. Sinun ei tarvitse sitoutua vuosijäsenyyteen vaan voit käydä ryhmissä kertamaksulla, 10 sarjoilla tai kuukausimaksulla. Meillä käy maksuvälineenä myös Liikuntasetelit.

Tervetuloa!