Yksityistunnit

Järjestämme yrityksille ja yksityisille henkilöille yksityisiä tunteja toiveiden mukaan. Kuntosalilla pidettävät tunnit, niska-selkä, Pilates ja venyttely-rentoutus tuntimme ovat suosittuja. Tunneilla kerrotaan selkeästi miten tehdä liikkeet oikein, miten hallita oma keho oikeassa asennossa tehdessään treeniä ja miten tämä kaikki viedään omaan elämään, niin työhön – kuin omaan vapaa-aikaankin.

Yksityistunti innostaa kuntoiluun

Yksityistunti on hyvä tapa saada henkilökunta innostumaan kuntoilusta tai aloittaa liikuntaprojekti. Liikunnan aloittaminen on helppoa ja hauskaa tutussa porukassa. Räätälöity yksityistunti on sopiva osa yrityksen virkistyspäivää tai jopa koko päivä tai viikonloppu voidaan suunnitella meillä pidettäväksi. Lähdemme myös ryhmänne mukaan tai viikonlopuksi ohjaamaan muualle, esimerkiksi kylpylään.

Salilla pidettäville vakituisille yksityistunneille varataan lukujärjestykseen oma paikka, joten ajanjakso varataan kauden keston mukaan. Yksittäisiä tunteja voi varata lukujärjestyksen mukaan tyhjille kohdille, myös viikonlopuille. Myös koko viikonloppu on mahdollista varata.

Vuokraamme myös ulkopuolisille pelkkiä salitiloja. Esimerkkejä pidetyistä tunneista: pikkujoulut, polttarit, syntymäpäivät, kaveriporukat viihtymässä keskenään, läksiäiset, tärkeät yritysvieraat, tyky – päivät, koulutukset, ammatilliset kurssit, kuntoutuskurssit.

Ota yhteyttä toimitusjohtaja Tiina Suikkiin 044 074 9900 tai tiina.suikki@35plus.fi ja neuvottele oma tuntirakenteesi.