Tuotteet ja välineet

CHIBALL – kuusi eri tuoksua

Sininen pallo tuoksuu katajalle

 Sininen väri vastaa kurkkuchakraa. Tuoksu ja väri edustavat veden elementtiä ja talvea. Jos tunnet väsymystä tai stressiä, olet vailla motiivia ja elämä tuntuu raskaalta, sininen pallo tukee sinua. Katajanmarjalla on puhdistava vaikutus kehoon, sieluun ja mieleen. Se palauttaa elinvoimasi, rohkeutesi ja tahdonvoimasi. Valitse tämä pallo taiji, qi gong harjoituksiin, syvärentoutukseen ja meditaatioon. 

Punainen pallo tuoksuu kanelille

Punainen väri vastaa juurichakraa. Tuoksu ja väri edustavat tulen elementtiä ja kesää. Tätä väriä ja tuoksua voi käyttää lisäämään iloa, intohimoa, sensualismia ja rikkautta elämään. Pallo on hyvä ystäväsi jos haluat tarkkailla painoasi. Kanelipallo kiihdyttää verenkiertoa, energiatasoa ja itsetuntoa. Valitse tämä pallo yogaan, tanssiin, salsaan ja dynaamisiin tuloksiin. 

Keltainen pallo tuoksuu sitruunalle

Keltainen väri vastaa solar plexus chakraa. Väri edustaa maan elementtiä ja syyskesää. Sitruunapallo vaikuttaa hermostoon, vakauttaa tunteita, vähentää stressiä ja levottomuutta. Se on hyvä ystäväsi, jos etsit keskittyneisyyttä. Se myös vahvistaa sisäistä voimaasi. Löydät aistisi ja ”kohotat” sielusi. Valitse tämä pallo Pilates harjoituksiin. 

Oranssi pallo tuoksuu appelsiinille

 Oranssi väri vastaa sakraalichakraa. Tuoksu ja väri edustavat tulen elementtiä ja kesää. Appelsiinipallo tekee meistä varmoja, kohottaa elämänhalua ja iloa. Se kiihdyttää myös ruokahalua. Se on ystäväsi jos haluat saada kosketuksen leikkisyyteen ja spontaanisuuteen. Valitse tämä pallo tanssiin ja yogaan.

Violetti pallo tuoksuu laventelille

Violetti väri vastaa kruunuchakraa. Tuoksu ja väri edustavat metallin elementtiä ja talvea. Pallo on ystäväsi, jos haluat tukea itseilmaisuun. Laventelipallo auttaa ruumista ja sielua rentoutumaan, ohjaa eteenpäin, herättää intuition. Valitse tämä pallo liikkuvuuden harjoituksiin, kehontuntemukseen ja rentoutukseen. 

Vihreä väri tuoksuu geraniumille

Vihreä väri vastaa sydänchakraa. Tuoksu ja väri edustavat puun elementtiä ja kevättä. Geraniumpallo helpottaa frustraatiota ja ärsytystä sekä edistää mielen ja tunteitten harmoniaa ja rentoutumista. Pallo on ystäväsi, jos haluat viritystä niin voimalle kuin liikkuvuudelle, sisäisille näkemyksille ja huumorille. Valitse tämä pallo tai ji ja qi gong harjoituksiin.