Kinesis™

Kinesis on täysin uuteen teknologiaan perustuva vastusharjoittelumuoto, joka mahdollistaa kolmiulotteiset liikeradat. Se saa kaikki harjoitteet tuntumaan pehmeiltä ja luonnollisilta.

Harjoittelu mahdollistaa monipuolisella tavalla lihaskunto, tasapaino- ja venyttelyharjoitteet yhdistettynä lukemattomiin harjoitusohjelmiin ja –metodeihin. Kinesis on kuntosaliharjoittelun kolmas ulottuvuus aerobisen ja lihaskuntoharjoittelun jälkeen.

Kinesis sopii juuri sinulle

Kinesis sopii kaikille ja kaiken tasoisille kuntoilijoille. Se on myös erinomainen mm. kuntoutuksessa, lajikohtaisessa harjoittelussa ja soveltuu mainiosti erityisryhmien tarpeisiin.

Mitä voit saavuttaa Kinesiksen avulla?

Tulet vahvemmaksi ja kiinteämmäksi. Parannat samalla kertaa kehosi hallintaa, tasapainoa ja nivelten liikkuvuutta. Kinesiksen avulla voit helposti kehittää yleiskuntoa, lihaskestävyyttä ja lisätä harjoitusten vaativuutta tasosi mukaan.

Miten aloittaa?

Harjoittelu tulee aloittaa koulutetun Kinesis-ohjaajan opastuksella. Näin saat harjoittelusta parhaimman hyödyn itsellesi. Tule ohjatuille tunneillemme aikataulun mukaisesti tai varaa ilmainen tutustumisopastus ryhmässä. Voit myös varata henkilökohtaisen ohjaajan ja omaohjelman tarpeidesi mukaan.

Kinesis-salin löydät meiltä

Uusi elämys uudessa tilassa meillä ensimmäisenä Tampereella. Kuntosali sijaitsee Liikuntasali 35 plussan 5 kerroksessa. Salin yhteydessä myös upeat Easy Line –kiertoharjoittelulaitteet sekä aerobiset lämmittelylaitteet ja venyttelynurkkaus.

EASY LINE Kiertoharjoittelua tyylikkäästi

Easy Linen avulla haluamme saavuttaa kaikki ihmiset, jotka haluavat pudottaa painoa, voida paremmin ja parantaa fysiikkaansa säännöllisellä kuntoilulla, mutta jotka eivät halua mennä tavalliselle kuntosalille. Technogym® on kehittänyt Easy Linen – nopean ja tehokkaan kiertoharjoittelumenetelmän.

Sopii kaikille mahdollisille asiakkaillemme, jotka haluavat harjoitella ystävällisessä ja valoisassa ympäristössä, missä houkuttelevat ja helppokäyttöiset harjoittelulaitteet motivoivat liikkumaan.

Easy Line tarjoaa hyvän mahdollisuuden voimaharjoittelun ja aineenvaihdunnan tehostamiseen. Ohjattu Easy Line tunti parantaa tehokkaasti voima- ja kestävyysominaisuuksia, hapenottokykyä tai ylläpitää työkykyäsi. Harjoittelu on tehokas ja nopea tapa tehdä viikoittainen liikuntasuoritus kiertoharjoittelulaitteiden avulla.

Jokaisessa laitteessa harjoitellaan musiikin tahdittamana 45 sekuntia, minkä jälkeen kaikki vaihtavat yhtä aikaa seuraavaan laitteeseen. Tunnin alussa ohjaaja käy läpi laitteiden toiminnan, joten voit tulla mukaan mille tunnille tahansa.

Easy Line tunnilla käydään läpi myös KINESIS- harjoitteluun perustuvia liikemoduleita, mutta pääpaino on kiertoharjoittelussa. Sali sijaitsee Liikuntasali 35 Plussan 5. kerroksessa.

Tämä harjoittelu on iisiä – Sopii kaikille!

Yhdistä kaksi tehokasta kuntoilutapaa ja tulokset on taattuja! Tule kokeilemaan ja ihastumaan!