Hinnasto: hoitopalvelut

Fysioterapiahinnat sisältävät  vapaita käyntikertoja jumpparyhmissä tai kuntosalilla 3kk ajan. ( Esim:10Xlähetetteellä max: 5kertaa)
Fysioterapia 30 min 48€
  45 min  54€
  60 min 64€
VoiceMassage  sekä Lymfahoito                                                                                           60min           60€
Hieronta
 
30 min  28€
  45min 39€
  60 min  45€
  75 min  55€
  90 min  64€
     
Sarjakortit (Voimassa 6kk ostopäivästä) 10 X 45 min 351€
  10 X 60 min 405€
Hieronta VIP-jäsenille (jäsenyyteen kuuluvan hoito/kk jälkeen) 30 min 24€
  45 min  33€
  60 min  39€
  75 min 45€
  90 min  56€
     
     
Suklaahieronta (suklaa, cappuccino) Halutessasi voit ottaa vaihto alusvaatteet mukaan. 75min 73€
Suklaahieronta shamppanjalla (kuohuviini, suklaa, marjat tai hedelmät) 75min  84€
Asentokartoitus: Voit ottaa mukaan oman kameran. Asentokartoitusta ei suositella kovan
treenin, verenluovutuksen tmv jälkeen samana päivänä
75min  69€
Kehonkoostumusmittaus
Mittausta ei voi suorittaa jos sinulla on sydämentahdistin tai muita sähkölaitteita.
Edellinen ruokailu 2 tuntia ennen mittausta.
  20€
Parafiini käsihoito   23€
Magnesium hoito kramppaaville jaloille   58€
Lantionpohjalihastutkimus 60min 65€

Shiatsuhoito (90 min) Hinta 55€
Shiatsu on perinteinen japanilainen hoitomuoto, jossa käsitellään kehon energiaratoja eli meridiaaneja painamalla ja venyttämällä. Hoidossa käsitellään myös meridiaaneilla sijaitsevia akupainalluspisteitä. Shiatsu on lempeä hoitomuoto, joka tehdään lattialla shiatsupatjalla.

Vyöhykehoito (60 min)
Vyöhykehoidossa käsitellään jalkaterien heijastealueita eli vyöhykkeitä erilaisin ottein. Jalkaterissä on heijastealueet kaikille kehon osille ja elimille kuten ruoansulatuselimille, tuki- ja liikuntaelimille sekä hengityselimille. Heijastealueita käsittelemällä tuetaan ja tasapainotetaan kehon toimintoja.
Hinta 40€

Syvärentouttava Psycho-zone hoito (60min) Hinta 40€ yhdistelmänä vyöhyke + syvärentoutus (90 min) 55€
Lempeä, todella rentouttava, kehon toimintaa tasapainottava hoito omana hoitonaan tai vyöhykehoidon lisänä. Hoito tehdään vyöhykehoidon tapaan jalkapohjiin. Syvärentouttava hoito sopii myös lapsille.

Aromahoito (60 min) Hinta 40€
Aromahoito on rentouttava ja tasapainottava koko kehon hieronta, jolla aktivoidaan kehon ja tunne-elämän tasapainoa. Pohjaöljyn lisäksi voit valita itsellesi sopivan eteerisen öljyn. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä hajuaistin että ihon välityksellä.


Reikihoito (60 min) Hinta 45€
Reiki on japanilainen energiahoito, jolla tasapainotetaan kehon energiakiertoa. Hoito perustuu elämänenergian välittämiseen toiseen ihmiseen hoitajan kautta. Hoito pyrkii palauttamaan energian luonnollisen virtauksen. Syvä rentous laukaisee kehon stressiä ja lisää voimavaroja. Hoito voi helpottaa myös kipuja ja särkyjä.
Reikihoito sopii kaikille ja kaiken ikäisille.

Intialainen päähieronta (30 min / 45 min) Hinta 30€ / 40€
Intialainen päähieronta on miellyttävä, rentouttava hoito, jossa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pää ja kasvot. Päähieronta vapauttaa hoitoalueen verenkiertoa, helpottaen stressiä ja erilaisia kiputiloja, kuten jännityspäänsärkyä.

HUOM!
Jotkut pitkäaikaissairaudet tai lääkitykset saattavat olla hoidon esteenä. Varmistathan aikaa varatessasi, sopiiko valitsemasi hoito Sinulle.

Muut palvelut:
Life Coach -valmennus 60 min 60€.

Life Coach -valmennus sopii moniin elämän vaiheisiin. Valmennuksessa on mahdollisuus pysähtyä ja keskittyä omiin ajatuksiin. Valmennus on myönteistä, asiakasta kannustavaa ja kunnioittavaa. Valmennus on aina tavoitteellista. Valmennuksessa käytetään myös erilaisia rentoutusmenetelmiä, joita voit hyödyntää oman jaksamisen tukena arjessa.


Akupunktio 45min (aikaa varataan 1tunti) 47,-

Kuppaus 30min 30,-
Kuppaus 60min 47,-